2024 NFL Aktivnosti, 1. mesec Kvote na ekipni lestvici Com

“Trg je seveda priporočil Buffalo namesto mene, ko smo izdelali najnovejšo linijo,” je dejal Michaelson in podrobno opisal hiter premik z Bills -9 na -9,5. “Tudi po vseh sedežih/gotovini na najnovejših računih, kljub temu držimo -8,5. Popolnoma nova ponudba se skoraj zagotovo premakne v pomoč Billsu, v primeru nekaj,” je dejal Lucas. Baltimore (4-dos SU in lahko ATS) se je vrnil po grdih izgubah pri Pittsburghu, potem ko je šel čez lužo in premagal Tennessee. Sveži Ravens, 5,5-delne nastavitve preprostega spletnega mesta v Londonu, so dosegli zmago. “Ljudje so pri Lionsih. Očitna igra na Ravens -2,5. Ustvarja se, da postaneš tekma profesionalcev proti Joesu,” vam je rekel Lucas. Novi Packers so padli na vaše Raiders, ki so v teku v nekaj dneh 5 našli 1,5 točke.

Pripomočki za igre se poglobijo v splošne značilnosti posameznikove videoigre samo, ne le v zaključek. Igralci stavijo tudi na nekatere dejavnike, na primer na rezultat denarnega mesta, celotno pridobljeno število točk in ta polovica je visoko točkovanje, sicer se morda igra razširi na vaše nadure. Naši lastni pisci in pisci BetMGM so pravzaprav športne prednosti, ki imajo precej resničnih informacij o vaši športni skupnosti vseh profilov.

  • Novo odštevanje je končno končano – tehnično je teden igre.
  • Poleg njega je večina njihovega zavetišča Extremely Dish LVI izginila — All-Expert kotni branilec Jalen Ramsey je zdaj sodelavec vaših Miami Whales.
  • To bi verjetno prineslo največ zmag, da bi imeli prednost v skoraj katerem koli tednu v obdobju Very Bowl, za vsako statistiko ESPN in lahko nasvet.
  • Lahko prenesete Frankieja na svoj Facebook @Frankie_Fantasy, da bo lastnik njihove najnovejše igre in morda boste sanjali o informacijah iz Las Vegasa.

“Pričakujemo, da bodo ponudbe denarne linije v San Franciscu in dražljivke spet postale znane ta teden,” je dejal direktor TwinSpires, oddaljen od trgovine na drobno, Zachary Lucas. San francisco Pregled william hill dejansko dobi 60 % od vstopnic za zgodnje širjenje/62 % denarja za zgodnjo zapuščino. Morda medtem ko je zanimivo, zavetje/posebne ekipe San Francisca ponujajo znižane kvote za doseganje odličnega TD nocoj, pri +375, kot skoraj kateri koli večji posameznik v New Yorku. “Medtem ko je Beasts namesto Saquon Barkley kot tudi 2 učinkovita napadalca, boste našli kritično odgovornost za vašo denarno linijo Creatures,” je dejal nogometni trgovec PointsBet Usually Radice.

Dan korak 1 Nfl Chance, Traces, Selections, Forecasts, Wagers, Sims | Pregled william hill

Poleg tega, da lahko stavite na zapuščino Awesome Pan in kvote nad/pod kvotami, če pride velika spletna igra, lahko tedensko izbirate NFL v videoigri vse sezone. Poleg tega lahko stavite na največja priznanja, kot so NFL MVP, Offensive in boste zaščitni uporabnik sezone, in ne več kot na legitimna spletna mesta za stave. Izbori lige NFL ponujajo znane tedenske stave lige NFL, stave proti prenosu naprej, denarno linijo, skupne zneske in lahko podprete stave. Vključno s tem, če bi Baltimore Ravens poskusili oceniti, da bi lahko zmagali doma proti svežim Cleveland Browns, bi bila njihova denarna linija NFL možnost navedena od -180 (stava 180 $, tako da lahko zaslužite 100 $).

Cleveland Browns proti Cincinnati Bengals priložnost

Pregled william hill

Začetna tekma Friday Night Activities v sezoni je zelo zanimiva, saj Denver Broncos preverjajo Seattle Seahawks od šest,5-območja, ki je bilo prednostno med Lumen Profession. To bo pritegnilo najnovejšega povratka branilca Russella Wilsona v Seattle, ki je bil preprosto zamenjan iz Seahawksa v Broncos izven sezone. Philadelphia ima 2-5 ATS v zadnjih sedmih spletnih tekmah, odkar je narazen podložnik. Nekaj ​​iger, ki poskušajo obdržati popolnoma novo Nekaj ​​dni enajst skupaj večino 47,5 stvari. To bo najnovejša povratna tekma MNF Super Dish med Eagles in You Can Chiefs ter Las Vegas Raiders iz Miami Dolphins. Najnižja skupna vrednost od enajstih dni do šestintridesetih.5 elementov je dodeljenih najnovejšim York Giants med igro Arizona Commanders.

Na primer, najnovejši Chiefs so -145 favoriti poleg stranskih Ravens (+135) v prvem koraku meseca. Novi znak minus nakazuje, koliko je treba zastaviti, da lahko dobite 100 $, medtem ko znak skupaj nakazuje, koliko dober hazarder ustvari, kar najbolje izkoristi odlično donosno stavo 100 $. Na primer, stave NFL Futures običajno vežejo vaš bančni račun, dokler ni poklican prvak.

Najboljše spletne športne stavnice za NFL Gaming

Parlay stave so idealne za zbadljivce, saj ponujajo izjemno dobro vrednost. Premikanje razmika točk ali skupne vrednosti za lastno zaščito ponavadi kljub temu povzroči veliko izplačilo, zaradi česar so nekateri igralci priljubljeni med stavniki lige NFL. Vključno, recimo, da naredite odlično igro z nogo, na primer Ohio Area Chiefs – korak 3,5 med -110.Če potrebujete najnovejše Chiefs, da bi zmagali, vendar ne želite, da bi bili izpostavljeni tveganju za namene industrije, lahko razširjate popolnoma nov razpon na -2,5.

Dallas Cowboys v primerjavi s kvotami Washington Cardinals

Ogledali si bodo Cleveland Browns, ki so nazadnje zahtevali redno 12-mesečno spletno igro do vašega štiriindvajsetega decembra 2016. Najnovejša tipična sezona lige NFL 2018 se začne v četrtek zvečer, če varujoči prvak Philadelphia Eagles posreduje novim Atlanta Falcons znotraj odlična povratna tekma stran od lanske končnice. Zagotovo je 16 spletnih iger za tedenski 1. korak s 13 tekmovanji, ki so nastavljena na nedeljo, dve veliko več pa bosta odigrani v soboto zvečer. Razmislite o tem, da se nova ponudba lige NFL za vse športne igre spreminja v mesecu.Da bi zagotovili, da ste prebrali najnovejšo linijo profesionalnih športnih stav v Vegasu, se prepričajte, da v enajstem mesecu pogosto razmišljate o brezplačnih nadgrajenih igrah v Vegas NFL z oslabljenimi igrami.

Najboljša spletna mesta za stave

Pregled william hill

Njihov sovražnik je bil +6,5, pri čemer so bili prisiljeni izgubiti zaradi šestih stvari ali manj, ki jih je bilo treba pokriti, saj je bil slabši. Iskreni Taddeo poskusite s starejšim analitikom iger na srečo Sporting Events Illustrated, ki je učinkovit profesionalec domišljijskih športov z najvišjimi mejami. Nova Anglija, ki je zahtevala deset spletnih iger in ste morda upravičeni do najnovejše končnice v Mac računalniku Jonesovega newbie leta, ne naredite nobenih splashy premikov, da bi resnično naredili zločin bolj dinamičen. Sveži Patriots se je zaobljubil nekdanjemu širšemu sprejemniku Miamija DeVanteju Parkerju, prav tako lahko obnovi svoj način iz leta 2019, ko je zbral prvi korak, 202 jarda in lahko devet touchdownov.

Kot edini prebojni podvig je Parker zbral samo prvi korak, 308 pridobitev metrov in šest touchdownov. Stavnice dejansko izginjajo dobro skupino Falcons, ki lahko najverjetneje začne Marcus Mariota pod kardio, ko bo zamenjala Matta Ryana za Indianapolis. Hkrati je bil slavni Calvin Ridley za vedno začasno suspendiran takoj po igranju iger na srečo za tekmo NFL v 12 mesecih leta 2021. Za mnoge, ki iščejo več možnosti za športne stave in vam bodo informacije, dostop do člankov na SportsbookWire.com in lahko BetFTW, sicer preizkusite vse naše Združene države Amerike danes parlay kalkulator. Otvoritveni dogodek Day Step 1 Friday Night Activities med New York Jets in vi boste Bay area 49ers prvi sestanek, ki sega od Roberta Saleha in Kyla Shanahana kot ustreznih glavnih inštruktorjev.